OBĚDOVÉ MENU

Podává se od pondělí do pátku od 11:00 do 15:00. Kromě svátků.

Denní Polévka
29 KČ

1, 3, 7, 12

Dezert dle denní nabídky
49 KČ
1. Veganské Thali
179 KČ

Luštěniny, vařená zelenina, čočka, salát, rýže, chléb (1,8,10,12)

2. Indický sýr Thali
179 KČ

Indický sýr, vařená zelenina, čočka, salát, rýže, chléb (1,7,8,10,12)

3. Kuřecí Thali
179 KČ

Kuřecí maso, vařená zelenina, čočka, salát, rýže, chléb (1,3,7,8,10,12)

4. Směs Thali
189 KČ

Kuřecí maso, paneer, salát, rýže, chléb (1,3,7,8,10,12)

5. Chana Masala + rýže/naan
159 KČ

Hlavní složku tvoři cizrna. Dalšími ingrediencemi jsou cibule,rajčata, koriandrovásemínka sušený prášek z manga. (1,7,8,12)

6. Hrášek houbová masala + rýže/naan
159 KČ

Hrášek a houby v rajčatovo-cibulovém základu jsou zjemněnypastou z kešu oříšků. (1,7,8,10,12)

7. Indický sýr Tikka Masala + rýže/naan
159 KČ

Indicky sýr v omáčce z čerstvé cibule, rajčat, pasty z kešuoříšků a smetany. (1,7,8,10,12)

8. Malai Kofta + rýže/naan
159 KČ

Kuličky z indického sýra paneer a brambor, plněné sušeným ovocem, vařené v bohaté smetanové omáčce z kešu oříšků.(1,3,7,8,12)

9. Máslové Kuře + rýže/naan
159 KČ

Smetanová omáčka, obohacená pyré z bílého máku a kešu oříšků. (1,3,7,8,12)

10. Kuřecí Tikka Masala + rýže/naan
159 KČ

Omáčka z čerstvé cibule, rajčat, pasty z kešu oříšků a smetany. (1,3,7,8,12)

11. Kuřecí Vindaloo + rýže/naan
159 KČ

Vindaloo je marinované přes noc v octu, čerstvém zázvoru a koření. Konečnýmvýsledkem je velmi pálivá sladko-kysela chuť. (1,3,7,8,12)

12. Kuřecí Korma + rýže/naan
159 KČ

Bohatá velmi jemná krémová omáčka z kešu oříšků, kokosu a aromatického koření. (1,3,7,8,12)

13. Mango Chicken + rýže/naan
159 KČ

Kuřecí prso vařené v omáčce z cibule, rajčat, kešu a mangové omáčky. (1,3,7,8,12)

+ Extra rýže
25 KČ
+ Extra Naan
25 KČ
+ Tandoori Roti Vegan
35 KČ

CHAT SELECTION

Výběr z tradičních indických Street foodů

1. Samosa chaat – VEGETARIAN
150 KČ

Základem je chana masala (cizrna), samosa (slané smažené bramborové pečivo). Jako příloha se podává tamarindové a koriandrové chutney s kořením a cibulí. (1, 5, 6)

2. Bhel puri – VEGAN
129 KČ

Pikantní, křupavá, pikantní – indická pouliční klasika, pufovaná rýže, čtyři kousky (puris), křupavé nudle z cizrny, arašídy, cibule s koriandrem a tamarínem, zelené a česnekové čatní. (1, 5, 7)

3. Sev potato dahi puri – VEGETARIAN
150 KČ

Pikantní křupky z pufované mouky (puris), sladký jogurt, zelené a tamarínové čatní, brambory, cibule, koriandr a křupavé cizrnové nudle (SEV). (1, 5, 7)

4. PAV bhaji – VEGETARIAN
225 KČ

Maharastrijská klasika. Pikantní zeleninový hašé podávaný s opečenými máslovými houskami. (1, 5, 7)

5. Idli sambhar served with chutney (4 kusy) – VEGETARIAN
170 KČ

Jedná se o slaný koláč z fermentované semuliny připravený v páře, podávaný se sambhárem (připraveným z čočkových listů kari a hořčičného semínka) a čatní (1, 5, 7)

6. Masala idli – VEGETARIAN
150 KČ

Slaný koláč s indickým kořením (1, 5, 7)

7. Kheema pav – NON-VEGETARIAN
289 KČ

Kořeněný jehněčí hašé dušený s rajčaty. Zázvor a aromatické koření. Ozdobeno cibulí a koriandrem, čatní, sladkým jogurtem a podáváno na dvou opečených houskách. (7, 8, 12)

8. Vada pav – VEGETARIAN
125 KČ

Vegetariánské jídlo ze státu Maháráštra, smažený bramborový knedlík v měkké housce podávaný s čatní. (1, 5, 7)

9. Panipuri (Gol gappe) – VEGETARIAN
159 KČ

6 ks puri z krupice, hrubé pšeničné mouky, podávané s vařenými bramborami, cizrnou, podávané s kyselou tamarindovou a mátovou vodou. (1, 5, 7)

Adresa

Jindřicha Plachty 1219/27,
Smíchov 150 00, Praha 5

Telefonní číslo

+420 723 694 233

E-mail

info@masalaandel.cz

Otevírací doba

Po-Pa | 11:00-22:30
So-Ne | 11:30-22:30

Everest 369 s.r.o.
IČO: 09874437
DIČ: CZ09874437
Sídlo: Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha

Copyright © 2022 Masala | Crafted by Visilab