OBĚDOVÉ MENU

Podává se od pondělí do pátku od 11:00 do 15:00. Kromě svátků.

Denní Polévka
20 KČ

1, 3, 7, 12

Dort dle denní nabídky
89 KČ
Dezert dle denní nabídky
49 KČ
1. Veganské Thali
139 KČ

Luštěniny, vařená zelenina, čočka, salát, rýže, chléb (1,8,10,12)

2. Indický sýr Thali
139 KČ

Indický sýr, vařená zelenina, čočka, salát, rýže, chléb (1,7,8,10,12)

3. Kuřecí Thali
139 KČ

Kuřecí maso, vařená zelenina, čočka, salát, rýže, chléb (1,3,7,8,10,12)

4. Směs Thali
169 KČ

Kuřecí maso, paneer, salát, rýže, chléb (1,3,7,8,10,12)

5. Chana Masala + rýže/naan
129 KČ

Hlavní složku tvoři cizrna. Dalšími ingrediencemi jsou cibule,rajčata, koriandrovásemínka sušený prášek z manga. (1,7,8,12)

6. Hrášek houbová masala + rýže/naan
139 KČ

Hrášek a houby v rajčatovo-cibulovém základu jsou zjemněnypastou z kešu oříšků. (1,7,8,10,12)

7. Indický sýr Tikka Masala + rýže/naan
139 KČ

Indicky sýr v omáčce z čerstvé cibule, rajčat, pasty z kešuoříšků a smetany. (1,7,8,10,12)

8. Malai Kofta + rýže/naan
139 KČ

Kuličky z indického sýra paneer a brambor, plněné sušeným ovocem, vařené v bohaté smetanové omáčce z kešu oříšků.(1,3,7,8,12)

9. Máslové Kuře + rýže/naan
139 KČ

Smetanová omáčka, obohacená pyré z bílého máku a kešu oříšků. (1,3,7,8,12)

10. Kuřecí Tikka Masala + rýže/naan
139 KČ

Omáčka z čerstvé cibule, rajčat, pasty z kešu oříšků a smetany. (1,3,7,8,12)

11. Kuřecí Vindaloo + rýže/naan
139 KČ

Vindaloo je marinované přes noc v octu, čerstvém zázvoru a koření. Konečnýmvýsledkem je velmi pálivá sladko-kysela chuť. (1,3,7,8,12)

12. Kuřecí Korma + rýže/naan
139 KČ

Bohatá velmi jemná krémová omáčka z kešu oříšků, kokosu a aromatického koření. (1,3,7,8,12)

13. Mango Chicken + rýže/naan
149 KČ

Kuřecí prso vařené v omáčce z cibule, rajčat, kešu a mangové omáčky. (1,3,7,8,12)

CHAT SELECTION

Výběr z tradičních indických Street foodů

1. Samosa chaat – VEGETARIAN
150 KČ

Základem je chana masala (cizrna), samosa (slané smažené bramborové pečivo). Jako příloha se podává tamarindové a koriandrové chutney s kořením a cibulí. (1, 5, 6)

2. Bhel puri – VEGAN
129 KČ

Pikantní, křupavá, pikantní – indická pouliční klasika, pufovaná rýže, čtyři kousky (puris), křupavé nudle z cizrny, arašídy, cibule s koriandrem a tamarínem, zelené a česnekové čatní. (1, 5, 7)

3. Sev potato dahi puri – VEGETARIAN
150 KČ

Pikantní křupky z pufované mouky (puris), sladký jogurt, zelené a tamarínové čatní, brambory, cibule, koriandr a křupavé cizrnové nudle (SEV). (1, 5, 7)

4. PAV bhaji – VEGETARIAN
225 KČ

Maharastrijská klasika. Pikantní zeleninový hašé podávaný s opečenými máslovými houskami. (1, 5, 7)

5. Idli sambhar served with chutney (4 kusy) – VEGETARIAN
170 KČ

Jedná se o slaný koláč z fermentované semuliny připravený v páře, podávaný se sambhárem (připraveným z čočkových listů kari a hořčičného semínka) a čatní (1, 5, 7)

6. Masala idli – VEGETARIAN
150 KČ

Slaný koláč s indickým kořením (1, 5, 7)

7. Kheema pav – NON-VEGETARIAN
289 KČ

Kořeněný jehněčí hašé dušený s rajčaty. Zázvor a aromatické koření. Ozdobeno cibulí a koriandrem, čatní, sladkým jogurtem a podáváno na dvou opečených houskách. (7, 8, 12)

8. Vada pav – VEGETARIAN
125 KČ

Vegetariánské jídlo ze státu Maháráštra, smažený bramborový knedlík v měkké housce podávaný s čatní. (1, 5, 7)

9. Panipuri (Gol gappe) – VEGETARIAN
159 KČ

6 ks puri z krupice, hrubé pšeničné mouky, podávané s vařenými bramborami, cizrnou, podávané s kyselou tamarindovou a mátovou vodou. (1, 5, 7)

Adresa

Jindřicha Plachty 1219/27,
Smíchov 150 00, Praha 5

Telefonní číslo

+420 723 694 233

E-mail

info@masalaandel.cz

Otevírací doba

Po-Pa | 11:00-22:30
So-Ne | 11:30-22:30

Copyright © 2022 Masala | Crafted by Visilab